Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 29 de octubre de 2013

Es publica “AUTOIMMUNITY – From Bench to Bedside”, amb el Dr. Ricard Cervera com a co-editor

AUTOIMMUNITY – From Bench to Bedside es el títol del manual recentment  publicat i que està cridat a ser referència en les malalties autoimmunes. La monografia, editada per la Universidad del Rosario de Bogotà (Colòmbia), presenta una valuosa informació sobre les malalties autoimmunes que no està disponible en altres obres, i combina els aspects més bàsics sobre les alteracions immunològiques que es produeixen en aquestes malalties amb les seves descripcions clíniques i els tractaments més actualitzats.Com a editors en cap hi han intervingut els Drs. Juan-Manuel Anaya i Adriana Rojas-Villarraga, de la Universidad del Rosario; Yehuda Shoenfeld, del Zabludowicz Center for Autoimmune Diseases (Sheba Medical Center, Tel-Hashomer, Israel); Roger A. Levy, de la Universidade de Rio de Janeiro (Brasil) i Ricard Cervera, cap del Servei de Malalties Autoimmunes de l’Hospital Clínic i de l’equip IDIBAPS Malalties Autoimmunes Sistèmiques.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.