Categories

Entrada publicada a:

divendres, 18 de octubre de 2013

El Dr. Gianluigi Li Bassi rep prestigiós ESICM Young Investigator Award

L’European Society of Intensive Care Medicine (ESICM) dóna suport i promou l’avenç del coneixement en la medicina de cures intensives. Durant el seu 26è Congrés Anual LIVE 2013, celebrat a París entre el 5 i el 9 d’octubre, va premiar al Dr. Gianluigi Li Bassi amb el prestigiós Young Investigator Award. Aquest investigador és el coordinador de la Divisió d’Experimentació Animal a l’equip IDIBAPS dirigit pel Prof. Antoni Torres, Investigació aplicada en malalties respiratòries infeccioses, malalt crític i càncer de pulmó. La seva investigació se centra en la recerca de noves estratègies per reduir la incidència de pneumònia associada a la ventilació.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.