Categories

Entrada publicada a:

divendres, 12 de juliol de 2013

El Prof. Jordi Alberch, nou president electe de la Societat Espanyola de Neurociència

El Prof. Jordi Alberch, cap de l’equip IDIBAPS Biologia cel·lular de processos patològics a la Facultat de Medicina UB i vicerector de Recerca, Innovació i Transferència de la UB, ha estat designat nou president electe de la Societat Espanyola de Neurociència (SENC) per al període 2013-2015. Aquesta prestigiosa societat científica, amb prop d’un miler de membres de tot l’Estat, té com a objectius principals potenciar l’activitat investigadora d’avantguarda, promoure la col·laboració, facilitar la integració de la recerca dirigida als diferents nivells d’organització del sistema nerviós i informar l’opinió pública dels resultats i les implicacions dels avenços.

Informació via UB

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Etiquetes

  ,

  Els comentaris estan tancats.