Categories

Entrada publicada a:

divendres, 12 de juliol de 2013

El Prof. Jordi Alberch, nou president electe de la Societat Espanyola de Neurociència

El Prof. Jordi Alberch, cap de l’equip IDIBAPS Biologia cel·lular de processos patològics a la Facultat de Medicina UB i vicerector de Recerca, Innovació i Transferència de la UB, ha estat designat nou president electe de la Societat Espanyola de Neurociència (SENC) per al període 2013-2015. Aquesta prestigiosa societat científica, amb prop d’un miler de membres de tot l’Estat, té com a objectius principals potenciar l’activitat investigadora d’avantguarda, promoure la col·laboració, facilitar la integració de la recerca dirigida als diferents nivells d’organització del sistema nerviós i informar l’opinió pública dels resultats i les implicacions dels avenços.

Informació via UB

Comparteix aquesta entrada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Technorati
  • TwitThis
  • Meneame
  • StumbleUpon

Etiquetes

,

Els comentaris estan tancats.