Categories

Entrada publicada a:

divendres, 17 de maig de 2013

La Unitat de Melanoma del Clínic se suma a la campanya de l’Euromelanoma

El dia de l’Euromelanoma, que tindrà lloc el proper 22 de maig, és una jornada de conscienciació per subratllar la importància de la prevenció primària i el diagnòstic precoç en la lluita contra el melanoma. Aquest càncer de pell és cada cop més present a la nostra societat, augmentant la seva incidència en un 50% en els últims deu anys. Per això des de la Unitat de Melanoma de l’Hospital Clínic de Barcelona ens sumem a la campanya internacional de l’Euromelanoma i us recomanem que feu un seguiment de les lesions que tingueu a la pell.

Us convidem a respondre un qüestionari sobre la vostra pell i els hàbits relacionats amb el Sol. Així sabreu si és recomanable que us visiti un especialista per tal de descartar la presència de lesions precanceroses: http://blog.hospitalclinic.org/euromelanoma/

En el marc de l’Euromelanoma, els dermatòlegs de l’Hospital Clínic, encapçalats pel Dr. Josep Malvehy, Director de la Unitat de Melanoma, i la Dra. Susana Puig, de la mateixa Unitat i cap de l’equip IDIBAPS Melanoma : Imatge, genètica i immunologia, faran visites addicionals en el marc de l’Euromelanoma i donaran consignes per prevenir aquest càncer. Per participar en la campanya i ser visitat en un centre de referència proper al lloc on viviu, us podeu adreçar abans del 22 de maig al web de l’Asociación Española de Dermatología y Venereología (http://aedv.es/euromelanoma).

Prendre consciència dels riscos i estar atents ens permetrà combatre plegats un càncer que es pot detectar precoçment. Feu córrer la veu i gaudiu del Sol sense riscos innecessaris.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.