dimarts, 28 de maig de 2013

Triplet de premis per al Servei de Reumatologia en el XXXIX Congrés nacional de Reumatologia

El servei de Reumatologia, pertanyent a l’Institut Clínic d’Especialitats Mèdiques i Quirúrgiques (ICEMEQ), va ser guardonat amb tres dels quatre premis atorgats en el marc del XXXIX Congrés Nacional de la Sociedad Española de Reumatología (SER), que va tenir lloc a Tenerife els passats dies 22 a 24 de maig.

En primer lloc,  el Dr. Juan de Dios Cañete va rebre el premi SER-PFIZER al millor treball publicat sobre artritis psoriàsica durant l’any 2012, per l’article Synovial cytokine expression in psoriatic arthritis and associations with lymphoid neogenesis and clinical features que signen R. Celis, N. Planell, J.L. Fernández-Sueiro, R. Sanmartí, J. Ramirez, I. González-Alvaro, J.L. Pablos, i J. Cañete.

També, la Dra. Pilar Peris va rebre el premi SER-LILLY al millor treball publicat sobre osteoporosi el 2012 per l’article 25 hydroxyvitamin D serum levels influence adequate response to bisphosphonate treatment in postmenopausal osteoporosis, els autors del qual són P. Peris, A. Martínez-Ferrer, A. Monegal, MJ Martínez de Osaba, A. Muxi, i N. Guañabens.

I en tercer lloc, el projecte d’investigació Estudio de la degeneración axonal compatible con Neuropatía de Fibra Pequeña mediante imagen in vivo obtenida con microscoscopía confocal corneal en pacientes con Fibromialgia els autors del qual són A. Collado, B. Sánchez, J. Serra, M. López, G. Pardey, X. Torres, A. Arias, R. Solà i F. Antonelli, va obtenir el VIII Premi Fibromialgia de la Fundación FF y Ciencia-SER al millor projecte de recerca 2012. El premi l’atorga la Fundación de afectados y afectadas de Fibromialgia y Síndrome de Fatiga Crónica (FEE) en colaboració amb la SER, i està dotat amb 12.000 €.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.