Categories

Entrada publicada a:

dijous, 25 de abril de 2013

La Dra. Laura Vidal presenta el seu llibre en la Diada de Sant Jordi

En el marc incomparable de la Diada de Sant Jordi, dia de la rosa i del llibre, La Dra. Laura Vidal, cap d’Oncologia Ginecològica del Clínic va presentar el seu llibre ‘Volem estar amb Tu: Consells Útils per als Familiars i els Amics dels Malalts de Càncer‘ al Palau Robert, en un acte presidit pel conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya Sr. Boi Ruiz i organitzat pel Consell Consultiu de Pacients de Catalunya.

En el seu llibre, editat per Columna, la Dra. Vidal ofereix una guia que seguir als familiars i amics dels malalts de càncer per tal que “ajudin a ajudar”, de la millor manera possible, al familiar o l’amic malalt a afrontar aquesta malaltia.

En la presentació hi van assistir nombrosos representants d’associacions de pacients.

(Fotografia: Generalitat de Catalunya)

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.