dimarts, 16 de abril de 2013

Es celebra al Clínic la Jornada de Pacients Trasplantats Hepàtics

El  passat dia 11 d’abril es va celebrar a la sala d’actes de l’Hospital Clínic la Jornada de Pacients Trasplantats Hepàtics, dirigida a l’Associació de Trasplantats Hepàtics de Catalunya (ATHC) i a tot el públic en general interessant en assistir a l’acte.

La Jornada va començar a les 10h amb la benvinguda als assistents i la presentació dels participants per part del Dr. Miquel Navasa, cap de la secció de Trasplantament de l’Hospital Clínic, i el Sr. Josep Vilaseca, president de l’ATHC.

Va obrir el torn d’invervencions dels experts el Dr. Santiago Sánchez, que va tractar de la reparació de les hèrnies abdominals després del trasplantament. A continuació,  la Sra. Eva López, infermera, va parlar de les tumoracions de novo en el pacient trasplantat i la seva prevenció, seguida de la dietista Ana Pérez, que va intervenir amb una exposició sobre la dieta mediterrània.

Un cop finalitzades les exposicions es va obrir un torn de precs i preguntes dels assistents, després del qual  es va  concloure la Jornada.

 

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.