dimarts, 5 de març de 2013

Inatal, tota la informació sobre l’embaràs en un click

A principis de febrer, l’Equip d’Investigació en Medicina Materno Fetal de l’Hospital Clínic, va estrenar inatal, el primer web sobre l’embaràs creat des de un gran centre mèdic del país.

Amb l’eslògan “La salut comença abans de néixer”, inatal neix amb l’objectiu d’aportar informació rigorosa, útil i transparent sobre aquesta etapa de la vida. Amb inatal es vol afavorir la participació activa entre embarassades mitjançant fòrums, en els que, tan elles com les seves famílies i associacions, poden resoldre els seus dubtes i preocupacions de la forma més fiable.

Per a potenciar aquesta interacció i oferir informació d’interès de forma àgil, a inatal s’han creat tres canals de comunicació:

 • Fòrums: A on s’ofereix l’oportunitat de conèixer les experiències i sensacions d’altres usuaris. Aquestes sales de consulta virtual, són observades i moderades per professionals mèdics que responen a les consultes dels usuaris i aconsellen amb la màxima periodicitat.
 • L’embaràs: Aquesta secció ofereix informació específica del procés de l’embaràs. Està desenvolupada àmpliament segons la setmana d’embaràs i en ella es mostren nombroses ecografies i imatges espectaculars que poden ser d’ajut per a aquelles mares que vulguin entendre millor què els està passant o què els passarà.
 • Noticies: És una secció amb noticies d’interès per a les dones embarassadesi les seves famílies, tant a nivell més científic – darrers avenços en medicina fetal – com social.

 

 

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Els comentaris estan tancats.