Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 26 de febrer de 2013

La Fundació Josep Carreras inicia l’any de celebració del seu 25è aniversari

La fundació Josep Carreras celebra el 25 aniversari

La Fundació Josep Carreras contra la leucemia celebra aquest any 2013 el seu 25 aniversari, i per endegar el que serà tot un any atapeït de celebracions han volgut començar per presentar un vídeo commemoratiu molt recomanable. De la ma de Raquel Coronado, que de petita va ser pacient del Clínic per a un trasplantament de medul·la òssia i que actualment és infermera a l’Hospital de la Vall d’Hebrón, els amics de la Fundació Josep Carreras ens expliquen els seus inicis, la feina tant important que han fet al llarg d’aquests 25 anys amb el registre de donants espanyols i quins són els reptes del futur amb el nou Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras. La informació s’alterna amb els testimonis de pacients i familiars de pacients, oferint així una aproximació múltiple a la realitat d’aquests 25 anys d’historia. Un video amable, tendre, ple d’optimisme, força i esperança; en definitiva, ple d’humanitat.

Des d’aqui felicitem a la Fundació Josep Carreras per aquests 25 anys d’existència i els desitjem que tots els seus desitjos i objectius es facin realitat.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.