dilluns, 26 de novembre de 2012

Sis professionals del Clínic-IDIBAPS reben el Premi a l’Excel·lència 2012 del COMB

L’Hospital Clínic i l’IDIBAPS han esta molt ben representats enguany als premis vist força representats enguany als premis a l’Excel·lència 2012 que cada any otorga el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). Els guardons es van entregar el passat 13 de novembre en una cerimònia que va comptar amb la presència del conseller de Sanitat Sr. Boi Ruiz.

Els premis que concedeix anualment el Col·legi són un econeixement als metges que han destacat per la seva trajectòria basada en l’excel·lència, el compromís, l’honradesa, l’altruïsme i la integritat. S’atorben des de 2004 en el àmbits de medicina hospitalària, atenció primària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educació mèdica i humanitats mèdiques.

Els premiats del Clínic-IDIBAPS 2012 són, per ordre alfabètic:

Concepció Bru Saumell: Nascuda a Tarragona; Especialista em Aparell Digestiu i Radiodiagnòstic; Consultor Senior del Centre de Diagnóstic per la Imatge de l’ Hospital Clínic; Professora Agregada de la Universitat de Barcelona.

Francesc Xavier Carné Cladellas: Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona; Especialista en Farmacologia Clínica i Medicina Interna; Hospital Clínic de Barcelona i Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer.

Maria Cinta Cid Xutglà: Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona; Especialista en Medicina Interna; Servei de Malaties Autoimmunes, Hospital Clínic de Barcelona.

Agustín Franco: Llicenciat en Medicina per la Universidad de Salamanca; Especialista en Urología; Hospital Clínic de Barcelona –  Facultad de Medicina – Universidad de Barcelona

María Asunción Moreno Camacho: Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona; Especialista en Medicina Interna – Malalties Infeccioses,  Hospital Clínic – IDIBAPS –  Universitat de Barcelona.

Francesca Pons Pons: Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona; Especialista en Medicina Nuclear, Hospital Clínic.

 

 

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.