Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 12 de novembre de 2012

L’Hospital Clínic rep la visita d’una delegació xinesa

Els visitants, acompanyats de la direcció de l'Hospital Clínic

Una delegació del Health Bureau of Zheijiang Province o Departament de Sanitat Pública del Govern de la Província de Zhegiang, encapçalada pel seu vice-director, Sr. Cai Xinguang, van visitar l’Hospital Clínic el passat 22 d’octubre, essent rebuts pel Director General de l’hospital, Dr. Josep M. Piqué, el Director d’Estratègia  i Planificació, Dr. David Font, el Sr. Xavier Soler, Cap de Gestió Econòmicoadministrativa de l’Institut de la Imatge Clínic, i el cap d’Infermeria del mateix institut, Sr. Pedro Sanz. Els il·lustres visitants van poder tractar diversos temes d’interès mutu, així com visitar les instal·lacions de l’Institut de la Imatge Clínic.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.