Categories

Entrada publicada a:

dijous, 15 de novembre de 2012

Els investigadors de l’IDIBAPS aconsegueixen una bona taxa d’èxit en la convocatòria 2012 de projectes d’investigació en salut de l’ISCIII

L’Instituto de Salud Carlos III (ISCIII) és una les principals fonts públiques espanyoles de recursos per a la recerca. El passat 6 de novembre es va publicar la resolució provisional de la convocatòria 2012 de projectes d’investigació en salut. D’aquesta resolució se’n desprèn que en l’Acción Estratégica de Salud (AES) del govern espanyol, en el marc del Plan Nacional de I+D+i, l’IDIBAPS continua jugant un paper molt important en recerca, tant en el nombre de projectes concedits com en el percentatge d’èxit de les sol·licituds.

Els investigadors de l’IDIBAPS han aconseguit una taxa d’èxit del 47% en aquesta convocatòria amb el finançament de 48 projectes de recerca, 6 pel propi IDIBAPS i els altres 42 a través de la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica. Aquesta taxa d’èxit supera de manera significativa la mitjana de la convocatòria que està al voltant del 30%.

El finançament que sumen aquests projectes de recerca representa un total de 5,5 milions d’euros a executar entre 2013 i 2015.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Etiquetes

    Els comentaris estan tancats.