Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 26 de novembre de 2012

Els CIBER exposen nou casos pràctics de recerca en xarxa al servei dels pacients

Els 9 Centres de Recerca Biomèdica en Xarxa (CIBER), dependents de l’Instituto de Salud Carlos III-Ministerio de Economía y Competitividad, han exposat nou casos pràctics de recerca traslacional d’excel·lència en xarxa. Ho van fer en una taula rodona emmarcada en el programa d’activitats de la Setmana de la Ciència 2012 i celebrada el 20 de novembre a l’Edifici CEK l’IDIBAPS. Els CIBERs han reivindicat així els avenços en recerca biomèdica aconseguits a Espanya gràcies a aquestes estructures de recerca. Entre altres temes, es van tractar els avenços en hepatologia, microtecnologies per a ús oftalmològic, diabetis tipus 2, malalties metabòliques hereditàries, relació de les apnees amb el càncer, grip, Parkinson, obesitat o salut mental.

Informació via CIBERehd

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Etiquetes

    Els comentaris estan tancats.