dilluns, 26 de novembre de 2012

El Clínic, premiat amb el TOP 20 de Grans Hospitals en l’edició 2012

El conseller de sanitat Sr. Boi ruiz entrega el premio al Dr. David Font

L’Hospital Clínic ha estat premiat com a millor Gran Hospital de Referència Regional i Nacional en la 13a. edició del Premis TOP20 que atorga l’empresa IASIST  a Madrid. Aquesta categoria engloba els centres més grans del país que compten amb les especialitats més complexes, programes de trasplantament i un gran component docent i investigador. En representació de l’hospital va recollir el premi el Director d’Estratègia i Planificació, el Dr. David Font. També, en la categoria d’àrees clíniques concretes, el nostre centre ha estat guardonat en l‘Àrea de Neurociències.

La nostra institució participa als TOP20 juntament amb l’Hospital Sant Joan de Déu des de l’any 2007, i el d’enguany és el 12è premi rebut en les 13 edicions celebrades. Aquests guardons els organitza l’empresa IASIST per premiar els millors hospitals espanyols agrupats per categories comparables, en funció a indicadors de qualitat assistencial, d’eficiència i d’adequació en la utilització dels recursos.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.