Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 29 de octubre de 2012

Disponible en vídeo Online el Final Workshop del Projecte Europeu NEXES centrat en els Serveis d’Atenció Integral a pacients crònics

NEXES és un projecte europeu destinat a promoure la cooperació entre les Regions Europees per al desenvolupament de Sistemes d’Atenció Integral basats en serveis i tecnologies innovadores. El Dr. Josep Roca, director de la Unitat de Funció Pulmonar de l’Hospital Clínic de Barcelona, és el coordinador d’aquest projecte que va celebrar el seu Final Workshop a Barcelona el 25 d’abril. Els vídeos de totes les presentacions estan disponibles a la pàgina web del projecte.

Josep Roca: What makes an integrated care ecosystem sustainable? Key aspects of life-cycle governance

L’objectiu principal de NEXES ha estat validar en assaigs a gran escala quatre programes d’atenció integral habilitats per TICs, adreçats a malalties cròniques prevalents (principalment Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC), insuficiència cardíaca congestiva (ICC) i diabetis). El Final Workshop va exposar les lliçons clau derivades del projecte, i es va centrar en l’intercanvi d’experiències i cooperació entre les principals Regions Europees per fomentar la transició cap a serveis sostenibles d’atenció integral a pacients crònics.

Veure els vídeos de Nexes.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Etiquetes

    Els comentaris estan tancats.