dijous, 25 de octubre de 2012

Veus per a l’esperança, un concert solidari en la lluita contra el Càncer

El proper diumenge 11 de novembre a les 19h l’Auditori de Barcelona oferirà un concert solidari a benefici de l’ investigació contra el Càncer. L’objectiu és promoure i impulsar l’ investigació contra el càncer que desenvolupa l’Hospital Clínic de Barcelona. Montserrat Caballé, Montserrat Martí, Jaume Aragall, Joan Pons, entre altres artistes destacats, cediran les seves veus desinteressadament per aquesta causa.

Malgrat tots els avenços tecnològics i les investigacions realitzades, el càncer encara presenta molts enigmes i reptes a resoldre. Col·laborar en la recerca d’aquesta malaltia que segueix causant tant de patiment als nostres malats i familiars és l’objectiu principal de Veus per a l’esperança, un concert solidari que enguany celebra la seva primera edició i que comptarà amb la presència d’artistes destacats com Montserrat Caballé, Montserrat Martí, Joan Pons, Jaume Aragall i Paata Burchulatze, entre altres músics i artistes. Tot el concert serà presentat per la Montserrat Caballé.

El Dr. Pere Gascón, cap d’Oncologia de l’Hospital Clínic de Barcelona, amb una llarga trajectòria professional en l’àmbit de la recerca del càncer, lidera aquesta iniciativa des del Clínic, un centre de referència en temes de recerca i especialment l’oncològica. L’objectiu del seu equip consisteix en promoure i coordinar l’atenció integral al malalt, incloent la prevenció, el diagnòstic i el tractament.

Es poden adquirir entrades a  Telentrada.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.