Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 2 de octubre de 2012

La Fundación Universitaria de Ciencias de la Salut de Colombia visita el Clínic

El passat dia 27 de setembre, el Clínic va rebre la visita de la Fundación Universitaria de Ciencias de la Salud de Bogotà, Colòmbia, de la ma dels seus representants Dr. Guillermo Sánchez, Director de la Divisió d’Investigacions, i el Dr. Darío Cadena, Vice-rector de Planificació i Projectes.La Fundación Universitaria de Ciencias de la Salut de Colombia visita el Clínic

El passat dia 27 de setembre, el Clínic va rebre la visita de la Fundación Universitaria de Ciencias de la Salud de Bogotà, Colòmbia, de la ma dels seus representants Dr. Guillermo Sánchez, Director de la Divisió d’Investigacions, i el Dr. Darío Cadena, Vice-rector de Planificació i Projectes. La visita tenia com a principal motiu considerar les possibilitats d’establir relacions de cooperació acadèmica i de recerca entre les dues entitats. Els visitants van ser rebuts pel Director de Recerca del Clínic, Dr. Elías Campo, el Dr. Santiago Suso, Director de l’ICEMEQ, i la Directora de Docència de l’hospital Dra. Francesca Pons, els quals els van donar a conèixer la nostra institució.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.