Categories

Entrada publicada a:

dijous, 4 de octubre de 2012

Un estudiant de la UB a l’IDIBAPS guanya el I Premi Neuron BioPharma a la millor tesi doctoral en neurociències

El treball guanyador es titula Estudios multimodales de resonancia magnética y de líquido cefalorraquídeo en la enfermedad de Alzheimer preclínica familiar y esporádicaNeuron BiopharmaEl doctor per la Universitat de Barcelona Juan Fortea Ormaechea ha estat el guanyador de la primera edició del Premi Neuron BioPharma a la millor tesi doctoral en neurociències. El treball guanyador, titulat Estudios multimodales de resonancia magnética y de líquido cefalorraquídeo en la enfermedad de Alzheimer preclínica familiar y esporádica, ha estat codirigit pel professor del Departament de Psiquiatria i Psicobiologia Clínica de la Facultat de Medicina de la UB i integrant de l’equip IDIBAPS Neuropsicologia David Bartrés Faz i el coordinador de la Unitat d’Alzheimer i altres trastorns cognitius de l’Hospital Clínic – IDIBAPS de Barcelona, José Luís Molinuevo.

En aquesta primera edició del guardó, dotat amb 3.000 euros i que va ser lliurat el passat 20 de setembre durant la fira biotecnològica BioSpain 2012, s’han rebut més d’un centenar de candidatures d’areu de l’Estat.

Informació via UB

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.