Categories

Entrada publicada a:

divendres, 5 de octubre de 2012

L’ús a llarg termini de corticoides inhalats redueix la incidència de vessament pleural en pacients amb pneumònia adquirida a la comunitat

Dr. Jacob Sellarés

El tractament previ amb corticosteroides inhalats en pacients amb trastorns respiratoris que presenten pneumònia adquirida a la comunitat (PAC) s’associa amb una menor incidència i severitat del vessament pleural. Aquesta és la conclusió d’una investigació finançada pel CIBERes i l’IDIBAPS dirigida pel doctor Dr. Jacob Sellarés, professor associat a l’Hospital Clínic – IDIBAPS de Barcelona. Diario Médico ha dedicat recentment un article a aquests resultats presentats a la Conferència Internacional 2012 de l’American Thoracic Society, que es va celebrar al maig a San Francisco.

Informació via: www.idibapsrespiratoryresearch.org

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.