dilluns, 9 de juliol de 2012

Es presenten els resultats en dolor crònic de la recerca finançada per La Marató 2006

Participants en el 13è Simposium Fundació La Marató de TV3

La Marató del 2006 va recaptar prop de 7 milions d’euros que han permès finançar 28 projectes de recerca biomèdica en dolor crònic. Recentment s’han presentat els avenços aconseguits en el coneixement de les seves causes, la prevenció, el diagnòstic i el tractament, en el marc del 13è Simposium Fundació La Marató de TV3. Alguns investigadors de l’IDIBAPS – Hospital Clínic van participar en les 4 taules rodones en les que es va debatre sobre la recerca en Dolor Crònic.

Durant l’acte es van donar a conèixer els guanyadors del Premi Divulga la Recerca de La Marató de TV3, que enguany arriba a la tercera edició. Aquest certamen té com a objectiu fer accessibles per al públic general els avenços científics en dolor crònic assolits gràcies a La Marató del 2006 per mitjà de breus reportatges audiovisuals i promoure entre els joves l’interès per la ciència. Un dels guanyadors està dedicat a una recerca de casa nostra, encapçalada pel Dr. Manuel Ramos i el Dr. Antoni Sisó. Podeu veure més vídeos accedint a la resta de la notícia.

Dr. Manuel Ramos / Dr. Antoni Sisó

Dra. Pilar Peris

Dr. Josep Valls

Dr. Carles Ballús

Més informació a: http://blogs.tv3.cat/marato i www.youtube.com/user/ConcursDivulga

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.