Categories

Entrada publicada a:

divendres, 20 de juliol de 2012

Amb realitat virtual es pot arribar a percebre com a propi un braç tres o quatre vegades més llarg del que seria normal

Ho recull l’article «Extending body space in immersive virtual reality: a very long arm illusion», publicat a la revista PLoS ONEimatges de l'article a PLoS One amb Sánchez-Vives com a signant

Una recerca posa de manifest que, utilitzant la realitat virtual, es pot arribar a percebre com a propi un braç tres o quatre vegades més llarg del que seria l’extremitat real de qualsevol persona, fins i tot quan aquest és tan llarg que provoca una enorme asimetria al cos.

Ho recull l’article «Extending body space in immersive virtual reality: a very long arm illusion», publicat a la revista PLoS ONE i signat pels investigadors Mel Slater, Konstantina Kilteni i Jean-Marie Normand, de l’Event Lab de la Facultat de Psicologia de la UB i de la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA), i Maria V. Sanchez-Vives, de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) i de l’ICREA.

Informació via: UB

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.