Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 9 de juliol de 2012

Primera pedra de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras

Primera pedra de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras

La primera pedra del nou edifici de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras es va col·locar dissabte 7 de Juliol al campus ICO/Germans Trias i Pujol, de Badalona. Aquest Institut es va constituir l’any 2010, amb l’objectiu d’impulsar la investigació biomèdica i el desenvolupament de la medicina personalitzada de les hemopaties malignes i, especialment, de la leucèmia. La iniciativa tindrà dues seus, una ubicada al Campus Clínic, en el marc de l’IDIBAPS – Hospital Clínic de Barcelona i de la Facultat de Medicina de la UB, i l’altra a l’ edifici de nova construcció al Campus ICO/Germans Trias i Pujol, en l’àmbit de la UAB, a Badalona. L’acte de dissabte va estar presidit pel Molt Honorable Sr. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, i acompanyat de l’Excel·lentíssim Sr. Josep Carreras, president de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras.


Més informació: www.fcarreras.org

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.