Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 4 de juliol de 2012

Pere Suñe publica “Summa Poètica”, una antologia de la seva poesia

Pere Suñer (esquerra) amb altres autors de l'editorial BookadEl nostre company Pere Suñé, poeta, cantautor, músic i pintor, ha publicat recentment el seu llibre Summa Poètica, editat per la nova editorial Bookad, on recull part de la seva obra creada entre els anys 2006 al 2012. La seva poesia està escrita en un català farcit de mots que plasmen la riquesa expressiva que gaudíen els nostres grans i que dissortadament s’està perdent, sobre tot a la metròpoli barcelonina. L’autor nascut a Manresa ens ofereix tot un reguitzell d’empremtes fugaces, de petits moments viscuts, d’íntimes sensacions i pensaments, expressats de vegades en tò nostàlgic, de vegades reivindicatiu, de vegades humorístic, però sempre amb la profunditat i la sensibilitat pròpies dels autèntics poetes.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.