Categories

Entrada publicada a:

dijous, 5 de juliol de 2012

La Dra. Alicia Valiente, primer premi Santiago Reig a la millor presentació oral

logoAlicia Valiente, psiquiatra de la Unitat Esquizofrènia que dirigeix ​​el Dr Miquel Bernardo, ha obtingut el primer premi Santiago Reig a la millor presentació oral, en els Premis CIBERSAM a Joves Científics en les Fases Primerenques de les Malalties Mentals, pel projecte de investigació “BDNF: estem davant d’un marcador biològic de simptomatologia negativa en primers episodis psicòtics i esquizofrènia?“, que s’està desenvolupant a l’Hospital Clínic de Barcelona. El premi va ser atorgat durant la 10a Reunió Internacional sobre les Fases Primerenques de les Malalties Mentals el passat 23 de juny a Santander.

Comparteix aquesta entrada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Technorati
  • TwitThis
  • Meneame
  • StumbleUpon

Els comentaris estan tancats.