dimecres, 25 de juliol de 2012

El Dr. Elías Campo, premiat amb la medalla Narcís Monturiol

elias_campo

El director de Recerca de l’Hospital Clínic Dr. Elías Campo és una de les tretze personalitats a les què el Govern de la Generalitat ha concedit la Medalla Narcís Monturiol, reconeixement que otorga a les persones i entitats que han contribuit de manera destacada en el desenvolupament de la ciència i la tecnologia a Catalunya. L’acte de lliurament serà el proper mes d’octubre, al Palau de la Generalitat.

El Dr. Campo és catedràtic d’Anatomia Patològica a la Facultat de Medicina i un dels investigadors espanyols més citats:  només en els darrers dos anys ha publicat prop de 500 articles. Està vinculat a l’Hospital Clínic des del 1986, on actualment és el director de Recerca i també el director clínic del Centre de Diagnòstic Biomèdic (CDB). En l’àmbit de la investigació, lidera el Grup de Recerca d’Oncomorfologia Funcional Humana i Experimental de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) i és l’investigador principal de sis projectes, entre els quals destaca el de l’estudi del genoma de la leucèmia limfàtica crònica, seqüenciat el 2011. Igualment, és el president electe de l’Associació Europea d’Hemopatologia i membre del Comitè de Govern del Consorci Internacional del Genoma del Càncer, i pertany al Grup Internacional de l’Estudi del Limfoma.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.