dilluns, 4 de juny de 2012

Reconeixement al Dr. Manuel Bernal-Sprekelsen

Dr. Manuel Bernal-SprekelsenEl Dr. Manuel Bernal-Sprekelsen, cap de servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital Clínic, ha estat designat aquest mes de maig Membre d’Honor de la Societat Alemanya d’Otorinolaringologia i Cirurgia Cervico-Facial (Deutsche Gesellschaft für Hals-Nasen-Ohren-Heilkunde Kopf-und Hals-Chirurgie) en reconeixement a la seva brillant trajectòria i destacada contribució al desenvolupament d’aquesta especialitat mèdicoquirúrgica. La designació va tenir lloc durant el 83è congrés de la Societat, que es va celebrar a Mainz, Alemanya, del 16 al 20 de maig.

Comparteix aquesta entrada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Technorati
  • TwitThis
  • Meneame
  • StumbleUpon

Etiquetes

,

Els comentaris estan tancats.