dilluns, 4 de juny de 2012

Reconeixement al Dr. Manuel Bernal-Sprekelsen

Dr. Manuel Bernal-SprekelsenEl Dr. Manuel Bernal-Sprekelsen, cap de servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital Clínic, ha estat designat aquest mes de maig Membre d’Honor de la Societat Alemanya d’Otorinolaringologia i Cirurgia Cervico-Facial (Deutsche Gesellschaft für Hals-Nasen-Ohren-Heilkunde Kopf-und Hals-Chirurgie) en reconeixement a la seva brillant trajectòria i destacada contribució al desenvolupament d’aquesta especialitat mèdicoquirúrgica. La designació va tenir lloc durant el 83è congrés de la Societat, que es va celebrar a Mainz, Alemanya, del 16 al 20 de maig.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Etiquetes

  ,

  Els comentaris estan tancats.