Categories

Entrada publicada a:

dijous, 21 de juny de 2012

El Dr. Joan Seoane protagonitza un Seminari IDIBAPS

El Dr. Joan Seoane durant el Seminari IDIBAPS

El Dr. Joan Seoane va visitar l’IDIBAPS el 4 de juny per impartir un Seminari que portava com a títol “Intra-tumoral heterogeneity in Glioblastoma”. El ponent té una llarga història de col·laboració amb l’IDIBAPS, i actualment dirigeix el Translational Research Program al Vall d’Hebrón Institut d’Oncologia (VHIO).  Va presentar la xerrada la Dra. Cristina Nadal, investigadora de l’IDIBAPS – Hospital Clínic i una col·laboradora habitual del Dr. Seoane.

Comparteix aquesta entrada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Technorati
  • TwitThis
  • Meneame
  • StumbleUpon

Els comentaris estan tancats.