dimarts, 5 de juny de 2012

Experts, pacients i familiars commemoren el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple

Acte Dia Mundial Esclerosi MultipleEl passat dia 23 de maig, en commemoració del Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple, va tenir lloc a l’hospital la III Reunió de familiars i pacients amb la Unitat de Neuroimmunologia-Esclerosi Múltiple del Clínic amb un gran èxit d’assistència.

La benvinguda als presents va estar a càrrec d’Albert Saiz, i hi van intervenir Yolanda Blanco, amb la conferència Esclerosi multiple: influència dels factors ambientals; el mateix Albert Saiz, que va tractar sobre Cap on anem en el tractament de l’esclerosi multiple, i Sara Llufriu, amb una presentació oral que portava per títol La ressonància magnètica. La seva aportació com a marcador pronòstic en l’esclerosi múltiple, que va ser guardonada al congrés de l’American Academy of Neurology celebrat enguany a Nova Orleans. Després de les intervencions dels experts, es va obrir un debat i un torn de preguntes.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.