dijous, 21 de juny de 2012

El Dr. Josep Maria Piqué debat sobre el valor de la innovació i el sector salut al Harvard Faculty Club de Boston

Gesaworld Group: The value of health innovation: a global debate

Basant-se en l’intens debat que va tenir lloc en el marc del Second International Seminar on Health and Sustainability, celebrat els dies 18-19 d’abril a The Harvard Faculty Club de Boston, Gesaworld Group ha preparat un document titulat “The value of health innovation: a global debate “. El dossier conté un resum de les idees centrals formulades pels diferents participants. L’esdeveniment va comptar amb representants polítics de diversos països, directors d’empreses i institucions de salut, entre els quals hi havia el Dr. Josep Maria Piqué de l’Hospital Clínic de Barcelona, així com altres responsables encarregats de la presa de decisions en el sector salut. Els participants van compartir opinions i experiències al voltant de la innovació com a mitjà per garantir la sostenibilitat dels sistemes de salut, des de la perspectiva de la pràctica assistencial, la gestió i les polítiques públiques.

Llegir més a: www.gesaworld.com

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.