Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 20 de juny de 2012

Continuen els In-House Seminars de l’IDIBAPS amb el Prof. Antonio Ceriello i la Dra. Carmen Peralta

Dra. Anna Novials, Dr. Antonio Ceriello, Dra. Carmen Peralta i Dr. Antoni RimolaEls darrers In-House Seminars de l’IDIBAPS, trobades en les que els propis investigadors de la casa comparteixen les seves experiències, van tenir com a protagonistes el Prof. Antonio Ceriello i la Dra. Carmen Peralta. El primer, responsable del laboratori IDIBAPS de Diabetic Vascular Complications, va parlar el 17 de maig sobre les variacions de la glicèmia i els seus efectes sobre les complicacions en la diabetis. L’acte va ser presentat per la Dra. Anna Novials. Per la seva banda, la Dra. Carmen Peralta, responsable del laboratori IDIBAPS de Experimental Liver Surgery, va parlar el 14 de juny sobre la lesió d’isquèmia-reperfusió aplicada al trasplantament de fetge. Ens va explicar com amb el seu equip persegueix estratègies quirúrgiques i farmacològiques per millorar la viabilitat dels empelts. Va presentar la sessió el Dr. Antoni Rimola.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.