Categories

Entrada publicada a:

dijous, 14 de juny de 2012

Les beques de l’EFSD/Lilly potencien nous projectes científics per estudiar la diabetis

Laboratori de l'IDIBAPS

Els investigadors Laura Herrero, del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UB, i Marc Claret, de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), han estat distingits en la convocatòria de beques corresponent al 2012 de la Fundació Europea per a l’Estudi de la Diabetis (EFSD). Aquests ajuts, patrocinats per la companyia farmacèutica Lilly, una multinacional dedicada a la recerca i la innovació de medicaments, s’han concedit a un total de dotze investigadors d’universitats i centres de recerca europeus, entre els quals també hi ha Tamás Röszer, del Centre Nacional d’Investigacions Cardiovasculars (CNIC).

Per a més informació: web UB

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Etiquetes

  , ,

  Els comentaris estan tancats.