divendres, 8 de juny de 2012

Amador Criado exposa les seves pintures a l’Hospital Clínic

Amador Criado Pérez

De l’1 de juny al 31 de juliol, tothom que ho desitgi pot visitar a l’Hospital Clinic l’obra pictòrica de Amador Criado Pérez, en una exposició solidària que l’artista ofereix en benefici de l’Hospital de Dia d’Hematologia i Oncologia, del que és pacient. La meïtat de l’aconseguit amb les vendes dels quadres exposats es dedicaran a la investigació i a la millora de la qualitat de vida de les persones amb càncer. Com a acte inaugural, el mateix artista va oferir una exhibició de pintura ràpida al vestíbul principal de l’hospital.

Moment de la inauguracióL’obra d’Amador Criado en acrílic amb espàtula i pinzell transmet molta força. Els seus olis doten a la seva obra d’una forta personalitat, que es manifesta a través de les seves enèrgiques pinzellades. És una obra que atrau i agrada. Amador Criado Pérez va néixer a Canovelles en 1963 i des de molt aviat es va sentir atret per la pintura i escultura, a la que dedica tota la seva passió i energia artística. “La pintura és més forta que jo, sempre aconsegueix que faci el que ella vol”, declara Criado. No és la primera vegada que l’artista participa en una exposició solidària. En 2010 ja va conjugar art i solidaritat en el seu projecte “Pintores en Acción”.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.