divendres, 11 de maig de 2012

Xavier Alcober presenta el seu nou llibre al Clínic

Xavier Alcober

El dia 8 de maig va tenir lloc a l’Hospital Clínic l’acte de presentació de la darrera obra literària de Xavier Alcober, “El mercader de felicidad”, publicat per l’editorial Laertes en la seva col.lecció Camelot. L’acte va comptar amb la presència de la Dra. Marina Geli  i la directora d’Infermeria del Clínic, Adelaida Zabalegui.

Marina Geli, Xavier Alcober i Adelaida ZabaleguiLa trama gira entorn de Carles, consultor d’empreses, que viu en la rutina de Barcelona fins que dos esdeveniments sobtats ho remouen tot: la mort recent d’un amic i un accident de trànsit en què una jove resulta atropellada. Laura, així es diu la noia, està en coma en un hospital i ningú sembla saber res sobre ella …

En la seva obra, l’autor repta el lector a una reflexió sobre la felicitat des d’una perspectiva original. Una història que atrapa a mesura que en la seva rebotiga es desenvolupa un model d’estratègia emocional, amb el propòsit d’augmentar la felicitat, reinterpretant aspectes transcendentals des d’una perspectiva poc ortodoxa, però que il · lumina noves i interessants opcions per a l’individu.

Xavier Alcober va néixer a Barcelona (1956) i és enginyer amb experiència en el disseny de sistemes d’automatització de processos. Al llarg de la seva carrera professional ha desenvolupat funcions de professor de tecnologia, direcció tècnica, comercial i gestió empresarial. Col · labora regularment amb mitjans de comunicació i ha participat com a conferenciant en diferents fòrums. És també autor del llibre “Busos normalitzats per a targetes basades en microprocessadors”.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.