Categories

Entrada publicada a:

divendres, 25 de maig de 2012

Telemedicine Clínic (TMC) signa una Aliança Estratègica amb l’Hospital Clínic de Barcelona

cdi-telemedicine

Telemedicine Clinic (TMC) anuncia l’aliança estratègica amb l’Hospital Clínic de Barcelona, un dels 10 millors hospitals en nombre de publicacions a Europa, i entre els 25 primers en el món.

Barcelona, 24 de Maig de 2012. L’aliança estratègica inclou inicialment l’àrea d’Assaigs Clínics i està obert a expandir-se a altres àrees de diagnòstic especialitzades. L’Hospital Clínic de Barcelona compta amb radiòlegs experts acostumats a treballar en projectes avançats de recerca en diferents camps. Telemedicine Clinic (TMC) compta amb clients internacionals d’Assaigs Clínics connectats a la seva xarxa de teleradiologia, que tindran així accés als especialistes de l’Hospital Clínic. TMC facilitarà d’aquesta manera l’exportació de serveis d’alt valor afegit en l’àmbit de diagnòstic per la imatge. Aquest projecte significa una aportació positiva al sector de la sanitat nacional en un moment clau.

Com a institució, l’Hospital Clínic de Barcelona està interessat en la plataforma tecnològica i el flux de treball de Telemedicine Clinic, i a través d’aquesta col•laboració serà capaç d’ampliar la competència de recerca especialitzada en la seva oferta de serveis d’assaigs clínics.

El Dr. Lluís Donoso Bach, Cap de Diagnòstic per la Imatge de l’Hospital Clínic:
“Confiem en Telemedicine Clinic. Es tracta d’una empresa internacional de bona reputació que ha aconseguit un flux de treball molt eficient, la qual cosa és molt important tant per al treball clínic com el de recerca. Reps la informació correcta en el moment adequat i per el que sé Telemedicine Clinic té una de les plataformes més sòlides en tot el món de flux de treball”.

Alexander Böhmcker, CEO de Telemedicine Clinic:
“Estem molt contents de treballar en col•laboració amb l’Hospital Clínic, ja que és un dels principals hospitals docents a Europa i a tot el món. El benefici mutu serà la creació d’una xarxa internacional més àmplia d’Assaigs Clínics i altres àrees de diagnòstic . Estem avaluant ampliar aquesta col•laboració a altres àrees, com ara el càncer de pròstata, imatges de radiologia cardíaca o la implementació de la plataforma de teleradiologia per al seu ús a Catalunya “.

Centro de Diagnòstic por la Imatge Clínic (CDIC)
El Centre de Diagnòstic per la Imatge Clínic (CDIC) té la responsabilitat de realitzar els estudis corresponents a les especialitats de Radiografia i Medicina Nuclear dels pacients de l’Hospital Clínic, així com de pacients procedents d’altres centres públics o privats. Els estudis realitzats no són exclusivament morfològics, sinó que també comprenen estudis funcionals, tant en l’aspecte diagnòstic com terapèutic.

Telemedicine Clinic (TMC)
Empresa líder de Teleradiologia a Europa, fundada el 2002 amb seu a Barcelona i oficines a Londres i Sydney, compta avui amb una xarxa internacional d’uns 70 radiòlegs servint a uns 100 hospitals a Escandinàvia, el Regne Unit i Espanya. Amb la seva pròpia plataforma tecnològica de Teleradiologia aporta als hospitals el benefici de treballar en una xarxa segura, eficient i específicament dissenyada per a les necessitats diagnòstiques distribuïdes.<-->

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.