Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 23 de maig de 2012

Forumclinic estrena un nou concurs de relats curts obert a tothom

Concurs relats forumclinicAmb el lema Jo, nosaltres, ells: històries de pacients a Internet, el programa interactiu per a pacients forumclínic convoca la primera edició d’un concurs de relats curts que vol establir-se en un marc per compartir experiències, promoure l’esperit crític i col·laboratiu de les persones que pateixen una malaltia crònica, a més d’explicar portes enfora les dificultats que comporten aquests tipus de malalties, més enllà de la pròpia patologia: la solitud, l’estigma, l’ansietat…Per a tots els interessats: l’admissió de relats es tanca el 31 de maig.

Un jurat professional seleccionarà els relats finalistes i, amb les votacions dels usuaris rebudes a través del web i les xarxes socials, s’escolliran els tres guanyadors. El relat més votat guanyarà una tablet, el segon un smartphone i el tercer una càmara fotogràfica compacta. A partir del 8 de juny sortiran publicats els noms dels finalistes, als quals els usuaris podran votar fins el 14 de juny via web o xarxes socials.

El dia 15 de juny es publicarà el nom del guanyador del concurs i més endavant es portarà a terme l’entrega dels premis, en un acte que s’organitzarà amb motiu de la celebració del cinquè aniversari d’aquest programa interactiu per a pacients. Tota la informació referent a les bases del concurs, en el que també hi pot participar el col·lectiu Clínic, es pot trobar al web de forumclinic.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.