dimecres, 30 de maig de 2012

Es celebra la 2ª Jornada sobre Malalties Minoritàries de l’Adult

Els participants a la JornadaEl 25 de maig es va celebrar al Clínic la 2ª Jornada sobre Malalties Minoritàries de l’Adult, organitzada pel grup de treball del mateix nom de l’Hospital Clínic-CIBERER i que va estar dedicada als aspectes terapèutics.

La jornada va comptar amb la benvinguda als assistents per part del Dr. Josep Brugada, director mèdic de l’hospital i la introducció del Dr. Francesc Cardellach, coordinador del Grup de Malalties Minoritàries de l’Adult, i les intervencions de la Dra. Fàtima Bosch, directora del Centre de Biotecnologia Animal i Teràpia Gènica (CBATEG), amb la ponència Terapia génica en mucopolisacaridosis; del Dr. Juan Ignacio Aróstegui, de la Unitat de Malalties Autoimflamatòries del servei d’Immunologia del Clínic, que va tractar de Fármacos biológicos anti-inflamatorios en las enfermedades autoinflamatorias hereditarias, i del Dr. Juan Bautista Lorite, cap de servei de Neurologia de l’USP Hospital Sagrado Corazón de Sevilla, amb la ponència Terapia enzimática substitutiva en la enfermedad de Pompe. Tot seguit va tenir lloc una tauna rodona amb els tres ponents i amb la Dra. Antònia Ribes, de la Secció d’Errors Congènits del Metabolisme del servei de Bioquímica i Genètica Molecular Clínic- CIBERer, i el Dr. Josep Mª Grau, del servei de Medicina Interna-CIBERer, com a moderadors. Va clausurar l’acte la Dra. Pilar Magrinyà, de l’Àrea de Qualitat i Serveis del Servei Català de la Salut, desprès de la qual es va oferir un cocktail als assistents a la jornada.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.