Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 23 de abril de 2012

Una delegació de la regió sueca de Norrbottens visita el Clínic

visita region norbotten

El divendres 20 d’abril l’Hospital Clínic va rebre la visita d’una delegació de representants del Consell local i de centres hospitalaris de la regió sueca de Norrbottens, la qual tenia com a objectiu principal conèixer de primera ma l’experiència del Clínic en la seguretat i la prevenció dels riscos laborals.

Anders Ohlund (prevenció de riscos), Petter Nordkvist (seguretat), i Ylva Sundkvist (Divisió de Medicina), en representació del govern local ;  Berit Vesterberg, de l’hospital de Pitea;  Siv Bjorn, de l’hospital de la ciutat de Kalix; As Wågström, de l’hospital de Sunderby, i George Millebrand, dels hospitals de Gällivare i Kiruna, que anaven acompanyats d’un traductor i dues persones més, van ser rebuts pel Dr. Jordi Vilardell, de l’Àrea de Comunicació i RSC; Marta Hage, tècnic del servei de Prevenció de Riscos Laborals; Miguel Santiago, tècnic de la Direcció d’Infraestructures; Amadeu Bergés, cap de Seguretat, i Gerard Claver, tècnic del servei de Prevenció de Riscos Laborals, els quals els van mostrar, entre altres, l’organigrama i el pla d’emergències del nostre centre.

El Consell local de Norrbottens té com a missió promoure la desenvolupament de la regió i millorar la qualitat de vida de tots els seus habitants. Manté activitats en els àmbits de la salut, l’odontologia, les arts i la cultura, l’educació i el desenvolupament regional. Norrbotten és la regió més gran i més septentrional de Suècia , amb una població de 250.000 habitants i 14 municipis.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Etiquetes

    Els comentaris estan tancats.