Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 24 de abril de 2012

La Societat Catalana d’Otorinolaringologia premia un treball liderat per l’Hospital Clínic-IDIBAPS

Dr. Isam Alobid

La Societat Catalana d’Otorinolaringologia ha atorgat el premi de Sant Blai 2012 a un treball liderat per investigadors de l’Hospital Clínic – IDIBAPS. Aquest reconeixement destaca la millor publicació sobre otorinolaringologia apareguda en una revista internacional durant l’any 2011. L’article guardonat té al Dr. Isam Alobid com a primer autor, de la Unitat de Rinologia l’Hospital Clínic, i al Dr. Joaquim Mullol com a últim signant, Director de la Unitat de Rinologia i la Clínica de l’Olfacte l’Hospital Clínic de Barcelona – IDIBAPS . El treball, publicat a la revista Rhinology, portava com a títol: Persistent asthma has an accumulative impact on the loss of smell in patients with nasal polyposis.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.