Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 25 de abril de 2012

Sant Jordi també es celebra al Clínic

20120423 sant jordi

El Grup Clínic també es va voler sumar ahir a la celebració ciutadana d’un dia tan especial al nostre país com és la Diada de Sant Jordi, fent partíceps als pacients de l’alegria de la tradició de la rosa i el llibre. Gràcies a la generositat de diverses editorials col·laboradores, es van repartir pels diversos centres un total de 750 exemplars, que anaven acompanyats d’un punt de llibre del Clínic amb la imatge d’una rosa.

Enguany hem comptat amb la col·laboració de les editorials Círculo de Lectores, Edebé, Enlaces Editoriales, Larousse, MacMillan Infantil i Juvenil, Maeva, Minotauro, Martínez Roca, Random House Mondadori, Roca Editorial y Temas de Hoy, que van fer donació d’exemplars d’obres literàries com ‘La isla de Odín’, de Janne Teller; ‘La Catedral del Mar’ d’Ildefonso Falcones; ‘Prométeme que serás libre’ de Jorge Molist; ‘El puente invisible’ de Julie Orringer; també de literatura per a adolescents, com ‘Julie B Jones y el pastel peligroso’, de Barbara Park; ‘Quinto viaje al reino de la fantasía’, de Gerónimo Stilton, ‘El meu primer VOX dels Per què’ o ‘Dulces sueños’, entre d’altres.
editorials

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.