dimarts, 17 de abril de 2012

El Dr. Vicenç Riambau, Pionner in Performance 2012

Dr. Vicenç RiambauEl Dr. Vicenç Riambau, cap de secció de Cirurgia Vascular de l’ICT, ha rebut un dels premis Pioneers in Performance 2012 en el transcurs de la 34ena edició del Simposi Internacional Charing Cross que s’ha celebrat a Londres els dies 14 al 17 d’abril. Aquests guardons, que s’otorguen per votació en internet per part dels col·legues professionals, estableixen quatre categories, que es corresponen amb els diferents aspectes de la col·laboració clínica: compromís amb l’aprenentatge continu; dedicació per crear consens en la comunitat mèdica; la dedicació a l’anàlisi dels resultats clínics i la dedicació a compartir coneixements amb els seus companys i els pacients, que ha estat la categoria on el Dr. Riambau ha obtingut el reconeixement.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.