Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 28 de març de 2012

Un Estudi demostra que el tractament preventiu intermitent en nens també és efectiu fora d’Àfrica

El tractament preventiu intermitent en nens (IPTi) consisteix en l’administració d’un fàrmac antimalàric en moments predeterminats coincidint amb les visites per la vacunacióIvo MuellerEl tractament preventiu intermitent en nens (IPTi), que consisteix en l’administració d’un fàrmac antimalàric en moments predeterminats coincidint amb les visites per la vacunació, ha demostrat ser una estratègia efectiva per prevenir el paludisme i l’anèmia en l’Àfrica subsahariana però, fins a la data, no es disposaven de dades que avalessin el seu ús en altres àrees. Un estudi liderat per un investigador de CRESIB, el centre d’investigació d’ISGlobal, prova, per primera vegada, la seguretat i l’eficàcia d’aquest tractament fora d’Àfrica pels dos paràsits més comuns de la malària, Plasmodium falciparum y Plasmodium vivax.

Informació via: ISGlobal

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Etiquetes

  , ,

  Els comentaris estan tancats.