dijous, 15 de març de 2012

Portes obertes al Laboratori de la Via Visual

Elena fraga amb la visita escolar

Amb motiu de la setmana dedicada al cervell (del 12 al 16 de març), s’ha organitzat una obertura de portes del Laboratori de la Via Visual als alumnes de l’institut Rambla Prim. Han estat 20 en total, repartits en petits grups, que han gaudit d’una breu introducció al món del cervell i la seva relació amb La via visual. Elena Fraga, Coordinadora del Laboratori de recerca que dirigeix el Dr. Pablo Villoslada, s’ha encarregat d’explicar als alumnes les noves tecnologies aplicables en Neurologia, tant a en recerca com en assistència.

Els alumnes han pogut veure de primera mà com es realitza una tomografia de coherència òptica (OCT). Alguns d’ells també han participant com a subjecte control de l’activitat i han pogut descobrir com n’és fàcil accedir a la retina a través d’aquesta prova.

Els visitants han mostrat molt interès en veure les imatges de tan alta qualitat que proporciona l’aparell. Han quedat sorpresos al poder veure el seu ull per dins, de forma tan immediata i sense utilitzar gotes midriàtiques.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.