Categories

Entrada publicada a:

divendres, 2 de març de 2012

L’Hospital Clínic aposta per la innovació amb el MIHealth Fòrum

Els dies 24 i 25 de maig de 2012, al Palau de Congressos del recinte firal de Montjuïc i organitzat per Fira de Barcelona, tindrà lloc una cita internacional ineludible per a tots els professionals, gestors, alts directius i empreses proveïdores de tecnologia i serveis en l’àmbit de la salut i la seva gestió: el Health Management & Clinical Innovation Forum (MIHealth Forum), que neix amb la forta voluntat d’erigir-se en un lloc de trobada mundial dedicat a la innovació, el coneixement i les tecnologies punteres en gestió clinica i de salut.

L’event, en la seva primera edició, té com a objectius principals oferir respostes transversals i multisectorials als reptes actuals i futurs de la societat i la salut, donar a conèixer experiències reals punteres en l’àmbit de les noves tecnologies aplicades a la gestió clínica, i constituir-se en plataforma global de contacte i aliniament entre empreses, organitzacions i professionals de la recerca i la salut en l’entorn de les innovacions en salut. L’Hospital Clínic de Barcelona participa com a col·laborador institucional, al costat d’altres organismes de prestigi administratius, empresarials, de salut i d’investigació, tant de Catalunya com de la resta de l’Estat Espanyol.

Al llarg de dos dies de durada es celebraran conferències, debats, fòrums d’inversió i reunions personalitzades dins les quatre grans àrees principals que es tractaran al Fòrum: el coneixement clínic i gestió de la innovació (de la idea al mercat); les tecnologies per a la transformació del sistema sanitari; la innovació en la gestió de les organitzacions de la salut, i la sostenibilitat dels sistemes sanitaris.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.