Categories

Entrada publicada a:

dissabte, 10 de març de 2012

La Universitat d’Alabama visita el Clínic

Foto de grup dels visitants d'Alabama amb el Dr. Brugada

El passat dia 7 de març, el Clínic va rebre la visita d’un grup format per onze alumnes del Executive Master of Science in Health Administration de la Universitat d’Alabama a Birmingham (The University of Alabama at Birmingham, UAB), que anaven acompanyats de 4 membres d’aquesta Facultat. Van ser rebuts pel director mèdic de l’hospital, el Dr. Josep Brugada, i per en David Font, director d’Estratègia i Planificació, els quals ens van informar sobre l’organització i funcionament de l’hospital. Posteriorment, van visitar el laboratori automatitzat CORE i l’edifici CEK-IDIBAPS.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.