dissabte, 3 de març de 2012

La Dra Teresa Pàmpols rep un reconeixement a la seva trajectòria professional

Dia Mundial de les Malalties Rares
Amb motiu del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, el passat dia 29 de febrer es va celebrar una jornada técnica al Parlament de Catalunya organitzada per la Comissió Gestora del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries a Catalunya. En el marc d’aquesta jornada, la Dra. Teresa Pàmpols va rebre un reconeixement per la seva contribució en el camp de la recerca en aquests tipus de malalties. Altres guardonats van ser la Dra. Mercè Pineda, doctora en Medicina i especialista en Pediatria i Neurologia, i La Marató de TV3 en l’edició 2009 per la seva contribució a difondre, conscienciar i afavorir la recerca en les malalties minoritàries.

La Dra. Teresa Pàmpols és consultor sènior de la Secció d’Errors Congènits del Metabolisme-IBC, del Servei de Bioquímica i Genètica Molecular de l’Hospital Clínic, i investigadora del IDIBAPS i del CIBERER. La seva area assistencial i de recerca des de fa 40 anys son les malalties metabòliques hereditàries. Es membre de la Comissió Assessora de Malalties Minoritàries del Departament de Sanitat de i ha coordinat la elaboració del Mapa de Laboratoris Clínics pel diagnòstic de Malalties Minoritàries del Servei Català de la Salut.

La Comissió Gestora del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries a Catalunya està integrada per la Fundació Doctor Robert (UAB), associacions de pacients, la Federació Catalana de Malalties Poc Freqüents (FCMPF) i la Federació Espanyoles de Malalties Rares (FEDER).

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.