Categories

Entrada publicada a:

dijous, 8 de març de 2012

El projecte d’autogestió GAPI, reconegut per l’Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya

0053-observatori

El projecte GAPI (Grup d’Autogestió de Professionals Incentivats) ha estat destacat com una experiència innovadora en gestió sanitària. Així ha quedat de manifest durant l’acte de cloenda de la presentació de l’Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya (OIGSC), que ha tingut lloc el passat divendres 2 de març a l’auditori de la Torre Agbar de Barcelona. El conseller de salut Boi Ruiz va tancar l’acte que va comptar amb la presència de diverses personalitats, entre les que destaquen: la Sra. Roser Fernández, secretària general del Departament de Salut; el Sr. Joaquim Casanovas, director gerent de l’Institut Català de la Salut; la Sra. Helena Ris, directora general de la Unió Catalana d’Hospitals; el Sr. Ramon Cunillera, director general del Consorci de Salut i Social de Catalunya; la Sra. Cristina Contel, presidenta de l’Associació Catalana d’Entitats de Salut; el Sr. Joan Guanyabens, conseller delegat de l’Agència d’Informació, Avaluació i Qualitat en Salut; el Sr. Enric Barba,  director general de la Divisió B2B de CIRSA; i el Sr. Antoni Trilla president del Consell d’Administració de l’Agència d’Informació, Avaluació i Qualitat en Salut.

L’OIGSC té la missió  de recollir, validar, ordenar i valoritzar les múltiples experiències d’innovació en gestió que s’estan desplegant al sistema sanitari català. Les organitzacions que integren el sistema sanitari estan formulant i aplicant mesures innovadores en gestió per respondre a aquestes necessitats emergents que són producte de les transformacions i del context de crisi.

En aquest àmbit el projecte GAPI que lidera el Dr. August Anguita, director assistencial del CAP Les Corts, es consolida com una iniciativa pionera que s’està desenvolupant en el centre, i que es basa en l’aplicació d’un nou mètode d’autogestió professional en l’entorn de l’atenció primària.  L’èxit del projecte, que va començar al febrer de 2009, ha suposat una millora en l’eficiència i l’atenció a l’usuari, incrementant la satisfacció del pacient i del professional.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.