Categories

Entrada publicada a:

divendres, 30 de març de 2012

El Clínic celebra la Jornada de Portes Obertes 2012 per als futurs residents

baner_portes_obertes_dirdoc2012_180

El passat dia 21 de març va tenir lloc a l’hospital la Jornada de Portes Obertes per als MIR, organitzada pel Comitè Tècnic de la Direcció de Docència. Aquesta jornada se celebra cada any i té com a objectiu principal que els futurs residents coneguin, de la ma dels professionals amb qui mantindran un contacte més estret durant el seu període de residència, les característiques de l’Hospital Clínic com a centre universitari orientat a la seva formació docent.

Els eixos bàsics de la Jornada van ser la reunió dels assistents amb els representants dels residents, així com les visites als diferents serveis, acompanyats dels tutors i cMIR. Anteriorment, el director mèdic, Dr. Josep Brugada, havia donat la benvinguda a tots els presents amb una presentació de l’Hospital Clínic, seguit  de la Dra. Francesca Pons, directora de Docència del hospital, que va parlar de ‘La formació del resident a l’Hospital Clínic’; i del Dr. E. Coloma, R4 del servei de Medicina Interna, i la Dra. M. Palacio, tutora de residents de l’ICGON.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.