Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 19 de març de 2012

Científics de CRESIB descobreixen dades clau sobre el paràsit de la malària

CRESIB

La prestigiosa revista Genome Research acaba de publicar els resultats d’un estudi liderat per investigadors del Centre de Recerca en Salut Internacional de Barcelona (CRESIB), que revela un nou mecanisme que el paràsit de la malària Plasmodium falciparum utilitza per adaptar-se als canvis habituals que es produeixen en el seu entorn. Una part important del treball s’ha desenvolupat també a l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) i a la Nanyang Technological University (Singapore).

Informació via CRESIB

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.