Categories

Entrada publicada a:

divendres, 23 de març de 2012

CAIBER i CIBERDEM acorden desenvolupar projectes i estudis clínics conjuntament

CIBERDEMLa Plataforma Española de Ensayos Clínicos (CAIBER) i el Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa de Diabetis i Malalties Metabòliques Associades (CIBERDEM) signen un conveni en què manifesten el seu desig d’establir un marc de col·laboració amb l’objectiu final d’aconseguir avenços científics i tecnològics per dirigir els efectes d’aquests cap a una millor atenció sanitària i una millora del benestar dels ciutadans, en l’àmbit de la diabetis i les malalties metabòliques associades. Aquest acord ha estat rubricat per Joaquín Casariego, director general d’CAIBER, i Ramon Gomis, director científic de CIBERDEM i de l’IDIBAPS.Més informació

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.