Categories

Entrada publicada a:

divendres, 17 de febrer de 2012

Un treballador de la Fundació Clínic participa en el Trailwalker d’Intermón Oxfam

The Forrest Team

El Trailwalker és el major desafiament esportiu del món per equips per lluitar contra la pobresa. Consisteix a recórrer a peu 100 km, sempre junts en equips de quatre persones i en un màxim de 32 hores. Els equips es comprometen a aconseguir donatius per a Intermón Oxfam. Per poder participar-hi cal aconseguir almenys 1.500 euros entre els sis membres de l’equip (quatre que caminen + dos de suport). Un dels participants de l’equip The Forrest Team és Nacho Jiménez, de la Unitat de Seguiment i Justificació d’Ajuts de RRHH de la Fundació Clínic – IDIBAPS. Ja han obtingut més del 50% dels fons necessaris, però necessiten més donacions. Corre Forrest, corre!

Comparteix aquesta entrada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Technorati
  • TwitThis
  • Meneame
  • StumbleUpon

Entrades relacionades

No hi ha cap entrada relacionada

Els comentaris estan tancats.